Usluge

Instalacija bazenske opreme 

Ako ste se odlučili za izgradnju bazena, opremanje bazena prepustite profesionalcima. Naš stručni tim instalatera postavlja sve potrebne elemente i instalacije počevši od faze betoniranja do izrade postrojanja i samog puštanja sustava u rad. Sami vršimo ugradnju bazenske opreme u bazensku školjku i montažu bazenske strojarnice, a kod nas možete naručiti svu potrebnu bazensku tehniku, kao što su skimeri, pumpe, filteri, rasvjeta i mlaznice za bazene.

Naša bazenska tehnika je vrhunske kvalitete renomiranih tvrtki specijaliziranih za bazensku opremu. 

Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder

Ostale usluge

U skladu s ambijentom, obloga bazenu daje prepoznatljiv izgled. Ipak, nije sve u estetici i dizajnu. Pametan odabir završne obloge bazena i više je nego bitan. U svojoj ponudi nudimo različite tipove završne obloge.

Nudimo vam izradu detaljnih projektnih nacrta. Individualno pristupamo svakom klijentu te pronalazimo optimalno rješenje s obzirom na vaše želje i mogućnosti.
Na taj način, garantiramo kvalitetu rada prilikom cijelog procesa izgradnje. 

Nakon puštanja bazena u rad pojavljuje se potreba za osnovnim održavanjem bazena i opreme. Kao i svi ostali uređaji i tehnička postrojenja i bazenska tehnika zahtjeva redovne, godišnje i periodičke servise, a prema potrebi i izvanredne.

Pravilno servisiranje bazenske tehnike produljuje vijek trajanja uređaja, pogotovo ako se radi o sustavima s automatskim doziranjem i upravljanjem. 

U slučaju da već imate ugrađen bazen, a u međuvremenu su se vaše potrebe promijenile ili ste uočili nedostatke sadašnjeg bazena, te želite bolje rješenje bazena, rado ćemo vam pružiti uslugu rekonstrukcije bazena.

Rješenja i postupci rekonstrukcije bazena razlikuju se od slučaja do slučaja. Tim naših djelatnika ponudit će vam najbolje, najjednostavnije i najkvalitetnije rješenje za rekonstrukciju. Vaš bazen će dobiti novi izgled u što kraćem vremenu. 

U svakom bazenu, čak i ako je postupak za prezimljavanje proveden ispravno, potrebno je pripremiti vodu za novu sezonu.

Prvo, školjka bazena mora biti napunjena ili nadopunjena čistom vodom do razine potrebne za recirkulaciju sustava da radi pravilno. Kada se bazen napuni (što je proces koji može potrajati nekoliko dana) preporučuje se dodati klor granule 55% kako bi se spriječilo da se voda onečisti. Nakon što je bazen pun,mora se provesti šok tretman kako bi se uklonile sve bakterije i štetne tvari iz vode.

Da bi se spriječio razvoj algi možete dodati Algicid. Osim dobre dezinfekcije vode, potrebno je provjeriti i regulirati pH vode (razinu kiselosti) pomoću pH regulatora koji postoje za tu svrhu. Još jedan važan korak je da se prilagodi doza Flokulanta, koja će pomoći da se bazenska voda čisti i poboljša filtracija.

Nakon što bazen napunimo vodom i provjerimo da li svi sustavi rade ispravno, voda mora biti kristalno čista i sigurna za kupače. Kod bazena koji koristite za vlastite potrebe, ne samo da morate brinuti o čistoći vode već i o aspektima kao što su sigurnost, čistoća okoline i ispravna upotreba kemijskih proizvoda.


Održavamo, servisiramo i brinemo o kvaliteti vode u bazenu tijekom cijele godine, a nudimo i mogućnost ugovaranja sezonskog održavanja.


AquaTeam
NAZIV I SJEDIŠTE TVRTKE

AQUA TEAM d.o.o.
Zoranićeva 61, 21210 Solin
OIB: 33547099006

Pratite nas
RADNO VRIJEME
  • Pon – pet: 7:00 – 15:00
  • Subotom: po dogovoru
PRODAJNI SALON / URED
    Zoranićeva 61, 21210 Solin
    Telefon: +385 021 681 995
    Mobitel: +385 91 566 1180
    E-mail: bazeni@aquateam.hr