Mobirise Website Builder
Sve čari hidromasažnog bazena

Jednom kada probate hidromasažni bazen, nema povratka! 

Kako bi osigurali korištenje bazena tijekom cijele godine, potrebno je ugraditi neki oblik sustava ili uređaja za grijanje bazena. Postoje različiti sustavi grijanja kao što su izmjenjivači topline, elektrogrijači i toplinske pumpe. Pri odabiru rješenja koje najbolje odgovara vašem načinu života i koje je ujedno najisplativije, morate voditi računa o određenom broju kriterija te procijeniti, ne samo cijenu sustava grijanja, već i godišnji trošak potrošnje energije.

Ova vrsta bazena pruža potpunu relaksaciju, što blagotvorno djeluje na tijelo i um. Više ne morate ići u obližnje toplice ili spa centre da biste uživali u blagotvornim učincima masažnih bazena. Opuštajuću ljetnu oazu možete stvoriti u svom vrtu, dvorištu ili na terasi, i to bez skupih i dugotrajnih građevinskih zahvata.


Hidromasažni bazen može vam pružiti umirujuću hidroterapiju, potrebnu za oslobađanje napetosti i poboljšanje kvalitete života, a korištenje bazena prije spavanja može pomoći da imate mirniji i kvalitetniji san. Čak i zdravstveni stručnjaci ističu kako je ova vrsta hidroterapije korisna za ublažavanje mnogih zdravstvenih problema, od migrene do artritisa, pa čak i dijabetesa.


Prednosti hidromasažnih bazena mogu vidjeti na tri načina:
- snažne mlaznice smanjuju napetost u mišićima
- toplina i tlak vode pojačavaju cirkulaciju krvi šireći krvne žile
- plovnost smanjenjem tjelesne težine za 90 posto smanjuje pritisak na zglobove


Hot Spot kolekcija Hot Spring hidromasažnih bazena je utjelovljenje trendova u modernom dizajnu. Zahvaljujući dinamičnom, ali istodobno i vrlo elegantnom izgledu i naprednoj tehnologiji, uvjerljivo ispunjava očekivanja vrhunskih hidromasažnih bazena najviše kategorije. Ergonomski dizajnirana sjedeća i ležeća mjesta bazena pružaju udobnost i oslonac tijelu za vrijeme nadaleko poznate Hot Spring masaže.


Hidromasažni bazeni idealan su odabir za objekte namijenjene za turizam, kao što su vile, kuće za odmor i apartmani jer pružaju vrhunsku kvalitetu, moderan dizajn te izuzetne performanse po pristupačnim cijenama.

Za sva pitanja i informacije o instalaciji hidromasažnih bazena Aqua Team stručnjaci stoje na raspolaganju.

Obratite nam se na bazeni@aquateam.hr

AquaTeam
NAZIV I SJEDIŠTE TVRTKE

AQUA TEAM d.o.o.
Zoranićeva 61, 21210 Solin
OIB: 33547099006

Pratite nas
RADNO VRIJEME
  • Pon – pet: 7:00 – 15:00
  • Subotom: po dogovoru
PRODAJNI SALON / URED
    Zoranićeva 61, 21210 Solin
    Telefon: +385 021 681 995
    Mobitel: +385 91 566 1180
    E-mail: bazeni@aquateam.hr