Mobirise Website Builder
Pet razloga zašto je ugradnja bazena dobra odluka

Za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci dobro bi vam došlo osvježenje u bazenu? Ako još uvijek niste sigurni trebate li ugraditi bazen u svoju nekretninu, donosimo vam nekoliko razloga koji bi vam mogli olakšati odluku.

Bazen povećava vrijednost vaše nekretnine

Nekoliko je studija pokazalo da je instalacija bazena investicija koja povećava vrijednost vašeg doma do čak 20%! U samo nekoliko godina, bazen može značajno povećati vrijednost vaše nekretnine. Osim što bazen olakšava iznajmljivanje ili prodaju vaše imovine, ulaganje u bazen pruža zadovoljstvo njegovim korisnicima. Ono što svakako znatno podiže kvalitetu određenog smještaja su upravo dodatni sadržaji koje ne posjedujemo u stanovima i kućama u kojima živimo tijekom godine. Zato, ako planirate najam ili prodaju svoje nekretnine, onda je ugradnja bazena dobra odluka.

Vaše privatno mjesto za opuštanje

Bazen je savršeno mjesto za odmor i vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima. Osim što će vaša djeca uživati u aktivnom odmoru u bazenu, manje će vremena provoditi u zatvorenom prostoru ili za računalom. Također, bazen je idealno mjesto za prijateljska druženja za nešto stariji uzrast, dok će roditeljima donijeti mir i opuštanje od svakodnevnih obaveza. Osim što plivanje u bazenu čini vaše tijelo zdravim i aktivnim, također ima terapeutski učinak i smanjuje stres. Ono najbolje je što u bazenu možete svi zajedno uživati u obiteljskom druženju.

Zaštita i udobnost

Bazen omogućuje opuštanje kod kuće, kada god poželite - doručak na terasi, uživanje uz vodu, pauza od posla, večera uz svijeće, plivanje i gimnastika u vodi za očuvanje zdravlja. Bilo da ste sami ili s obitelji i prijateljima, bazen će vam pružiti mnogo lijepih trenutaka! Osim što vam omogućuje ugodno druženje, bazen pruža sigurnost za vas i vaše najmlađe. Iz udobnosti svoje terase možete paziti na svoju djecu i biti sigurni da se neće izgubiti u masi ili da im se nešto može dogoditi. Također, privatan bazen vam omogućuje veću razinu higijene jer sami imate mogućnost kontroliranja čistoće vode te ga možete prilagoditi vlastitim potrebama.

Dugoročna ušteda 

Kada imate bazen, svako slobodno vrijeme možete provesti uživajući u svom bazenu. Bazen vam omogućuje da brzo i jednostavno pobjegnete od svakodnevice na puno jeftiniji način - bez vožnje i cestarine, a to možete učiniti kada god poželite. S bazenom prema vašem odabiru, možete pozvati prijatelje i jednostavno se opustiti u svom dvorištu!

Uljepšajte svoj dom ili vikendicu

Bazen daje novu dimenziju vašem domu, terasi ili vrtu. Instalacijom bazena možete uživati u elegantnom, luksuznom načinu života svakoga dana te će vašoj nekretnini dati dodatnu, estetsku i funkcionalnu vrijednost.

Za sva pitanja i informacije o instalaciji bazena Aqua Team stručnjaci stoje na raspolaganju. Obratite nam se na bazeni@aquateam.hr

AquaTeam
NAZIV I SJEDIŠTE TVRTKE

AQUA TEAM d.o.o.
Zoranićeva 61, 21210 Solin
OIB: 33547099006

Pratite nas
RADNO VRIJEME
  • Pon – pet: 7:00 – 15:00
  • Subotom: po dogovoru
PRODAJNI SALON / URED
    Zoranićeva 61, 21210 Solin
    Telefon: +385 021 681 995
    Mobitel: +385 91 566 1180
    E-mail: bazeni@aquateam.hr