Prekrivači

Mobirise Website Builder

TERMO SOLARNI S INOX NAMATALICOM

Sadržava nehrđajuće stalke, teleskopsku cijev, set elemenata za pričvršćivanje solarne cerade i osigurač da se cerada ne razvije. Teleskopska cijev proizvedena je od eloksiranog aluminija pa ima po cijeloj dužini žlijeb za kliznik za pričvršćenje cerade. Uređaje za navijanje proizvodi firma Vágner u nekoliko modifikacija, fiksnoj, tj. za fiksnu instalaciju pomoću tipli i mobilnoj (s kotačićima).
Ovi stalci su proizvedeni od uglačanog nehrđajućeg čelika i plastičnih dijelova. Sastavni dio seta je kompletni s komponentama za osiguranje čvrstog pričvršćenja cerade, konopca i motke za navijanje. Uređaj ima i osigurač da se ne razvije cerada za prekrivanje.

Uređaj karakterizira jednostavna instalacija, efektni dizajn, a uz korištenje solarne ili toplotno izolacijske folije velika uštednja energije. 

Mobirise Website Builder

ZIMSKI SIGURNOSNI POKRIVAČI 

Zimski pokrivač tijekom dugih zimskih mjeseci pokriva cijelu površinu bazena i pričvršćen je na palubu pomoću klinova, teleskopskih sidara, opruga ili bungee užeta kako bi se osigurala savršena napetost. Korištenje obloge štiti vodu i obloge vašeg bazena sprječavajući nakupljanje lišća na dnu bazena.
Također, zimska navlaka olakšava vraćanje bazena u korištenje kada je lijepo vrijeme, jer vaš bazen ne mora isušiti niti smanjiti razinu vode.

Ne ustručavajte se zamoliti stručnjaka za postavljanje i održavanje vašeg zimskog pokrivača kako bi izdržao sezonsko vrijeme. 

Mobirise Website Builder

AUTOMATSKI ROLLO PREKRIVAČI

Automatski prekrivači su posebno sigurni jer nije moguć pristup vodi, čak ni oko periferije bazena. Održava vodu čistom tijekom cijele godine, a posebno je učinkovit u okruženjima s bujnom vegetacijom. Dostupan u nadzemnoj ili integriranoj verziji, prilagođava se svim konfiguracijama bazena, bilo u izgradnji ili renoviranju. Vrlo otporan na vrijeme i lako se čisti.

Automatski lamel prekrivač – elektromotorna ili solarna izvedba automatskog lamel prekrivača sa zaštitnim PVC ili drvenim spremištem za bazene. Motori od 120 ili 250 Nm integrirani u cijev namatala. Upravljanje pomoću Wi-Key daljinskog upravljača ili prekidača na ključ. Izbor PVC lamela prekrivača (četiri boje i to: bijela, bež, siva i plava) te polikarbonat lamela (šest mogućnosti: prozirno/prozirne, prozirno/crne, prozirno/smeđe, prozirno/zelene, prozirno/plave i prozirno/srebrne) 

Kako odabrati zimsku navlaku?

Postoje dvije vrste zimskih pokrivača:

1
Neprozirne zimske navlake drže vodu u bazenu tamnom, sprječavajući fotosintezu i stvaranje algi tijekom zime.
2
Lagani i jednostavni za ugradnju, zimski pokrivači od krhotina posebno se preporučuju za velike bazene. Filtriraju prljavštinu i smanjuju održavanje i čišćenje vode.

Također, preporučujemo da se na bazene s pokrovom postavi mrežasta navlaka, čime se ograničava nastajanje mrlja na letvicama ili pregači zbog ustajalog lišća tijekom zime.

AquaTeam
NAZIV I SJEDIŠTE TVRTKE

AQUA TEAM d.o.o.
Zoranićeva 61, 21210 Solin
OIB: 33547099006

Pratite nas
RADNO VRIJEME
  • Pon – pet: 7:00 – 15:00
  • Subotom: po dogovoru
PRODAJNI SALON / URED
    Zoranićeva 61, 21210 Solin
    Telefon: +385 021 681 995
    Mobitel: +385 91 566 1180
    E-mail: bazeni@aquateam.hr