Hidromasažni bazeni

Hot Spot

Vrhunska kvaliteta, moderan dizajn, izuzetne performanse.

Svaki Hot Spring bazen ima snažne mlaznice te visoku energetsku učinkovitost i kvalitetu. Suvremenim izgledom, cijela Hot Spot kolekcija Hot Spring hidromasažnih bazena je utjelovljenje trendova u modernom dizajnu. Zahvaljujući dinamičnom, ali istodobno I vrlo elegantnom izgledu, naprednoj aliprovjerenoj tehnologiji, uvjerljivo ispunjava očekivanja vrhunskih hidromasažnih bazena najviše kategorije.
Sinergijom iskustva i vrhunskog inženjeringa svaki bazen Hot Spot kolekcije pruža nazaboravno iskustvo hidromasaže.
Ergonomski dizajnirana sjedeća i ležeća mjesta bazena pružaju udobnost i oslonac tijelu za vrijeme nadaleko poznate Hot Spring masaže.
Hidromasažni bazeni idealan su odabir za objekte namijenjene za turizam, kao što su vile, kuće za odmor i apartmani jer pružaju kvalitetu po pristupačnim cijenama.

 • Jednostavno održavanje vode
  Zahvaljujući naprednom FROG In Line sustavu, više nije potrebno učestalo dodavanje klora radi dezinfekcije vode. Postavite FROG umetak za dezinfekciju vode u za to predviđen utor, podesite razinu rada i pustite da sustav dezinficira vodu u trajanju od 3 do 5 tjedana.
 • Vrhunska energetska učinkovitost
  Kako bismo smanjili potrošnju energije na najniži mogući stupanj, Hot Spot bazeni su opremljeni sa suvremenom Fiber Core toplinskom izolacijom. Zahvaljujući ovoj naprednoj izolaciji, održavanje topline vode i u najhladnijim područjima ne zahtijeva puno energije.
 • Jednostavno upravljanje bazenom
  Velika upravljačka jedinica s intuitivnim upravljanjem omogućuje vrlo jednostavno upravljanje funkcijama bazena. Modernim dizajnom, upravljačka jedinica se savršeno uklapa u suvremene linije nove Hot Spot kolekcije bazena.
 • Lagano čišćenje bazena
  Odvod postavljen na najnižoj poziciji jamči potpuno pražnjenje bazena prilikom ispuštanja vode bez zadržavanja prljave vode i nečistoća na dnu bazena.

Astralpool modeli

Mobirise Website Builder

EQUILIBRE E

Hidromasažna kada za 3 osobe (2 sjedala + 1 ležaljka), namijenjena za stambene i kućne potrebe. Opremljena je hidromasažnim pumpama, grijanjem i filtracijom, a sadrži BALBOA sustav za kontrolu svih Spa funkcija.

Mobirise Website Builder

BALANCE E

Idealan model za obitelji koje traže najbolje karakteristike kako bi se opustile i podijelile posebne trenutke kod kuće. S 5 pozicija, koje se sastoje od 2 udobne ležaljke i 3 sjedala, savršeno je rješenje za one koji traže potpuni hidromasažni krug.

Uz to, hidromasažna kada Balance E ima 43 točke za masažu, koje osigurava 31 vodeni mlaz i 12 mlaznica za zrak, kao i 5 potpuno različitih masažnih krugova dizajniranih da vaše vrijeme kupanja pretvore u nezaboravno iskustvo.

Njega vode u hidromasažnom bazenu 

Ova linija proizvoda za održavanje vode je razvijena isključivo za vlasnike Hot Spring bazena. Ovi proizvodi su odobreni za uporabu u vašim hidromasažnim bazenima, te će vam pružiti pomoć kako bi bezbrižno uživali u čistoj vodi.
Kompletni set kemikalija za održavanje vode sadrži sve što je potrebno kako bi započeli uživati u vašem Hot Spring hidromasažnom bazenu - granule klora, sredstva za reguliranje pH vrijednosti, trakice za testiranje kvalitete vode i uputstva za rješavanje problema prilikom održavanja vode.

 • Granule klora
  Ova učinkovita dezinfekcijska metoda je popularna zato što je potpuno topiva i gotovo pH neutralna. Dostupno u pakiranju od 1kg.
 • Sredstva za podizanje ili spuštanje pH vrijednosti
  Kako bi sredstva za dezinfekciju poput klora učinkovito djelovala, potrebno je održavati pH vrijednost vode na razini od 7,2 - 7,6. Sredstva sprječavaju nagomilavanje kamenca na površinama i unutar dijelova bazena te kontroliraju mineralne nečistoće. 
 • 5-WAY testne trakice
  Ove trakice koriste se za praćenje količine slobodnog klora, broma, pH vrijednosti, alkalnosti i ukupne razine tvrdoće vode u vašem bazenu.
 • Sredstvo za čišćenje filtera
  S Filter Cleaner sredstvom održavajte svoje standardne ili Tri-X filtere u najboljem stanju kako bi se povećao protok vode i kako bi vaš bazen radio učinkovito.
 • Instant sredstvo za čiščenje filtera
  Korištenjem instant sredstva za čišćenje filtera produžite mu vijek trajanja.
 • Bayrol Spa Time sredstva
  Nova i revolucionarna linija sredstava za čišćenje i održavanje vode u vašem hidromasažnom bazenu. Spa Time sredstva posebno su prilagođena za korištenje u hidromasažnim bazenima kako bi vaš užitak bio potpun.
AquaTeam
NAZIV I SJEDIŠTE TVRTKE

AQUA TEAM d.o.o.
Zoranićeva 61, 21210 Solin
OIB: 33547099006

Pratite nas
RADNO VRIJEME
 • Pon – pet: 7:00 – 15:00
 • Subotom: po dogovoru
PRODAJNI SALON / URED
  Zoranićeva 61, 21210 Solin
  Telefon: +385 021 681 995
  Mobitel: +385 91 566 1180
  E-mail: bazeni@aquateam.hr